fbpx

Skidt, Pyt og nissen laver sjov

03Dec(Dec 3)11:2122(Dec 22)11:21Skidt, Pyt og nissen laver sjovJuleteater for børn - mange datoer

Begivenhedsoplysninger

Skidt og Pyt keder sig lidt ved juletid, for alle børn er så artige og alt er ren idyl, men heldigvis kommer julenissen også på besøg i år, og da han er meget sulten, smutter de ned i køkkenet, hvor der bages. Alle gårdens 8 børn er med. Julekager er godt, men risengrød er nu bedre for en nisse, men desværre går det ikke helt som planlagt med grøden, og så bliver nissen arrig!….Kom og oplev hvad der så sker!

Forestillingen skildrer jul på landet i gamle dage, og der er masser af læring om børnelivet som det var her på Rørmosegård.

Bemærk, at forestillingerne som regel er en del af et særligt, hyggeligt arrangement med efterfølgende hygge i cafeen med hjemmebag og drikkevarer. Inkl. er også unikke klippeklistreark med Skidt og Pyt  – udviklet specielt til disse arrangementer – som der hygges med at klippe og klistre efter forestilling og kagespisning. Varrighed ca. tre timer, men har du brug for at gå før får du naturligvis kreaposen med, så du kan  fortsætte med juleriet hjemme – og legen med Skidt og Pyt kan fortsætte uendeligt. 

Datoer, tider og billetter kan ses her:

Tidspunkt

3 (Lørdag) 11:21 - 22 (Torsdag) 11:21

Placering

Teatergården

Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk

TILMELD NYHEDSBREV