fbpx

Del med dit netværk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

VESTSJÆLLANDS STØRSTE LEASING FORMIDLER

Vi har 20 års erfaring indenfor bilbranchen og har opbygget et seriøst og solidt forhold til vores samarbejdspartnere; importører, finansieringsselskaber, leverandører og grossister m.fl.

Vores forkærlighed for dejlige biler lader sig ikke fornægte, derfor bestræber vi os altid på at have et spændende og differentieret udvalg på lager.

Vi har mere end 20 års erfaring med at arbejde med div. leasingprodukter, hvorfor vi godt tør kalde os eksperter indenfor dette område.

Vi opkøber oftest spændende biler med lavt kilometertal og i unik stand. Hovedsageligt hos en bred vifte af nyvognsforhandlere, i både ind- og udland.

LEASING AF BIL

Slip for bekymringer og uforudsete udgifter. Med en leasingaftale hos Toftegaard Biler Har du mulighed for at få en lækker bil til en yderst fornuftig pris. Der er ingen skjulte gebyr i vores aftaler. Bil leasing skal være nemt

FORDELE VED LEASING AF BIL

Der er mange fordele ved at lease bilen, men nogle af de mest oplagter kan nævnes som:

  • Lækker bil til lav pris
  • Find drømmebilen og bestil et uforpligtende tilbud
  • Ingen uforudsete udgifter
  • Service af bilen, vedligeholdelse og reparationer kan være en fast del af leasingaftalen
  • Fleksibel aftale
  • Fast leasingperiode, med mulighed for forlængelse

Vi har ekspertisen til at give dig den absolut bedste rådgivning om leasing eller finansieringen af din kommende bil. Alle er velkommen hos os, om du er firma eller privat kunde, vi rådgiver individuelt ud fra dit behov og kan ofte supplere med knowhow om regler, renter, skattemæssige konsekvenser, fordel og leasingmåder.

TILMELD NYHEDSBREV

X