fbpx

Del med dit netværk

Besøg Teatergården

Teatergården er en lille teaterscene, hvor der gennem sæsonen opføres børneteater, med gårdens to husnisser Skidt & Pyt i hovedrollerne, sammen med Elsebeth Sass som leder publikum gennem forestillingerne.  Skidt & Pyt er to opvakte figurer som oplever livet på den gamle gård i samspil med de 8 børn som levede på gården tilbage i 1920’erne. Børnene involveres i forestillingen og i musikken, og lever sig altid med ind i universet. Der spilles i forskellige sæsonperioder over året, lige som vi gerne rykker ud af gården til forestillinger i børnehaver og andre børneinstitutioner.

På grund af begrænset plads er det nødvendigt at booke på forhåd ( på grund af corona har vi pt. max. Plads til 20 personer ).

Efter forestillingerne er det muligt at besøge cafeen og nyde et stykke hjemmebagt, et glas saft og en kop kaffe.

Teatergården består også af en lille gårdbutik, hvor du kan købe forskellige økologiske lækkerier fra nær og fjern. Gårdbutikken har specialiseret sig i at lave flotte, rustikke gavekasser til fødselsdage, jubilærer, jul mv. Mange firmaer bestiller f.eks. deres personalejulegaver her. Her er også mange  andre skønne ting – som blomstrede havebukser til kvinder, bøger, plakater og hjemmelavet syltetøj og saft mv.

TILMELD NYHEDSBREV