fbpx

Del med dit netværk

GOURMETMAD PÅ HAVNEFRONTEN

Molteni komfuret, håndbygget og stilfuldt, som er hjertet i det åbne køkken, er et godt udtryk for køkkenets klassiske tilgang til alle de lokale råvarer fra marken og havet, som dagligt modtages fra de mange små producenter.

De lokale råvarer har altid været restaurantens rygrad, hvilket vi både har vundet priser på, skrevet bøger og lavet fjernsyn om.

Serveringerne er klassisk fransk bistro-stil med et nordisk twist, med fokus på enkelhed og respekt for de gode råvarer. I det åbne køkken kan man følge kokkenes arbejde ved Molteni-komfuret og se, hvordan retterne komponeres og anrettes.

UD af HUSET

Jule- og Nytårsmenuerne ud af huset har i mange år kendetegnet SuRi – og skabt megen fryd og glæde ved festborderne derhjemme.  TakeAway i hverdagen er også blevet meget populært og SuRi leverer hver uge mange kuverter mad ud af huset. Sæson- og tapasmenuer, samt komplette festmenuer – altid praktisk anrettet og med udførlige vejledninger vedlagt, så det er nemt at gå til, når gæsterne skal bespises.

TILMELD NYHEDSBREV