fbpx

Del med dit netværk

Velkommen til Restaurant Sidesporet

Vi har et traditionelt dansk/fransk køkken med et sæsonbetonet menukort, der lægger vægt på gode råvarer. Maden serveres i en hyggelig og afslappet atmosfære i vores a la carte restaurant med terrasse og udsigt over Holbæk fjord.

Køkkenet har åbent dagligt for frokost, kaffe, the og kage, samt aften a la carte. Bordbestilling anbefales.

Vi har ligeledes forskellige selskabslokaler med plads til 200 spisende gæster, og vi har mange års erfaring i at danne rammen om bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, jubilæum og barnedåb mv. Det kan være i Hotels Sidesporets egne selskabslokaler eller i Rotationen 2 minutters gang fra hotellet. I Rotationen er der mulighed for at have op til 250 gæster ved caféborde og op til  150 gæster ved almindelig bordopdækning. Se i øvrigt vores forskellige festmenuer her ( link: https://www.sidesporet.dk/hotel/restaurant/festmenuer-festbuffeter/  )  Lokaleleje, opdækning, duge, lys, servietter, blomster, oprydning, servering/ betjening er incl. i menupriserne.
Specielle blomster & dekorationer er I velkommen til selv at medbringe.

Vi laver ligeledes mad ud af huset til både enkeltpersoner og selskaber. Menuen og priserne er de samme som vores a la carte kort eller festmenu/buffet og “sammensæt selv”. Det er også muligt at bestille take-away!

TILMELD NYHEDSBREV