fbpx

Del med dit netværk

Velkommen til hele familiens skobutik

Hos PAW SKO i Holbæk har vi et meget bredt udvalg af alle de kende skomærker – og som hele familiens skobutik naturligvis et væld af alverdens fodtøj i alle prisklasser til både voksne og børn i alle aldre.
Butikken er let tilgængelig – og særdeles handicapvenlig. Gode og gratis P-pladser lige i nærheden – og så har vi nogle meget kundevenlige åbningstider.
PAW SKO i Holbæk er én ud af ca. en snes butikker i den familieejede, landsdækkende skokæde, PAW SKO, der i dag kan fremvise omkring 40 års erfaring inden for dansk detailhandel.

De små har vi gjort et stort nummer ud af…
Med hensyn til børneafdelingen bryster vi os over at kunne byde på Sjællands vel nok største udvalg inden for fodtøj til børn – herunder et væld af de kendte mærker såsom Ecco, Superfit, Angulus, Bundgård, Adidas, Kanga Roos m.fl.

Separat Ecco afdeling…
I selve butikken har vi også en separat Ecco afdeling. Her finder du alt, hvad hjertet og fødderne begærer af lækkert fodtøj fra Ecco. – De fleste også i de noget større størrelser…

God service er vores varemærke… Og det er medfødt!
Personalet er voksent og ved rigtigt meget om fodtøj – og til alle aldersgrupper. Derfor står vi naturligvis klar til at vejlede og rådgive dig helt ud til tåspidserne.
Gode gener og tradition for altid at yde det ypperste, er vel nok den væsentligste årsag til PAW SKOs landsdækkende succes igennem så mange år. Den særlige PAW-ånd har aldrig forladt butikken i Holbæk, og det vil den heller aldrig gøre, så længe den værdsættes så højt af vores kunder.

Velkommen til PAW SKO på Frejasvej i Holbæk.

TILMELD NYHEDSBREV