fbpx

Del med dit netværk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nissan Auto Shop

Velkommen til Nisan – AutoShop i Holbæk. Siden firmaet blev stiftet af Orla Petersen i 1956 har vi fulgt udviklingen sammen med et af verdens mest innovative bilmærker. Fra Datsun 100A til den visionære el-bil LEAF, fra King Cab til X-trail – Nissan har altid leveret kvalitet. Samme udgangspunkt har vi i Spånnebæk, hvor du kan se og prøve Nissan- modellerne og hvor værkstedet dagligt har mange biler – ikke kun Nissan – på liften til service, reparation og eftersyn. Nissan tilbyder en lang række service- og garanti fordele, ligesom vi gerne finder den bedste finansiering, uanset om du vil lease eller eje din nye bil. Hos os er tonen fri og afslappet. Vi sætter pris på vores kunder og møder dem med hjælpsom imødekommenhed, hvilket gennem årene har givet en stor loyalitet.
100 meter fra Nyvognsafdelingen finder du vores brugtbilsforretning. Her er altid ca. 50 bedre, brugte biler klargjort til en ny ejer – og du får selvfølgelig mange af Nissan fordelene med i handlen.
Vi glæder os til at møde dig – tag en tur rundt i Nissan-universet, kig ind og lad os finde den bedste billøsning til dig.

TILMELD NYHEDSBREV

X