fbpx

Del med dit netværk

Mørkøv Hallen - Et lokalt samlested

Mørkøv Hallen er i sagens natur hjemsted for en masse forskellige idrætsfaciliteter. Vi huser fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, E-sport, bordtennis, billard og lige om lidt også padeltennis.

Mørkøv Hallen huser også vores Lokalforum og har en forpagtet vores spisehus ud til Fandsen Catering.

Men Mørkøv Hallen er så meget mere end alle de gængse idrætter. Mørkøv Hallen er også bankospil, hundeudstillinger, messer koncerter og meget meget mere.

Mørkøv Hallen har igennem årene altid haft fokus på fællesskab og sammenhold. Derfor var der i en årrække en årlig tilbagevende begivenhed i Hallen med spisning og dans med ”Bamses Venner”. En tradition som af helt naturlige årsager ikke kan lade sig gøre mere.

Mørkøv Hallen ønsker ikke at være en konkurrent til andre lokale spillesteder. Nærmere et supplement. Vi mener nemlig at vi i Mørkøv kan gøre det en smule anderledes. I Mørkøv laver vi vores arrangementer i fællesskab og til glæde for alle. Vi mener at vi på den måde kan skabe et hyggeligt og nærværende spillested hvor det føles rart at komme. Både som tilskuer men bestemt også som kunstner.

Vi ses i Mørkøv Hallen til et nærværende arrangement snarest.

TILMELD NYHEDSBREV