fbpx

Del med dit netværk

Velkommen på Hotel Strandparken i Holbæk

Her bliver du altid bliver taget imod med et smil, og hvor service er vores topprioritet.

Uanset om du lever lokalt eller kommer langvejs fra, er vores eneste mål at give dig en enestående oplevelse.

Hotel Strandparken tilbyder en moderne hotel- og konferencefacilitet med vægt på service, komfort og en gastronomisk oplevelse i vores skønne omgivelser, et stenkast fra Holbæk Fjord.

Selskaber, møder eller en a la carte-middag midt i ugen følger samme enkle opskrift: Vi gør vores yderste for at imødekomme og opfylde ønsker til den bedste oplevelse.

Vores erfarne kokke frembringer hver dag uimodståelige måltider tilberedt af sæsonens bedste råvarer, som vi henter fra lokale leverandører.

Det betyder, at du på vores restaurant i Holbæk altid får serveret et måltid, der er tilberedt af kvalitetsråvarer og med omtanke for både miljøet og for dig som vores gæst.

Vores menukort skifter alt efter årstid, så råvarerne altid er friske, og retterne, du finder, er inspireret af en fusion mellem det nordiske køkken og dele af det sydeuropæiske køkken.

Udsigten fra vores restaurant er uovertruffen: Du nyder dit måltid med Holbæk fjord i baggrunden, og er vejret godt, har vi mange siddepladser på den hyggelige terrasse, hvor du kommer endnu tættere på vandet.

Uanset om du ønsker at spise en lækker middag på en ganske almindelig hverdagsaften, eller om du ønsker at leje vores lokaler til en festlig begivenhed, er du altid velkommen på Strandparkens restaurant i Holbæk.

På det professionelle plan kan vi tilbyde mødelokaler op til 250 personer med moderne AV- udstyr og diverse mødefaciliteter. Vi skræddersyr gerne dit arrangement, så du er sikker på at få det bedste resultat ud af dagen eller dagene.

TILMELD NYHEDSBREV