fbpx

Del med dit netværk

VELKOMMEN HOS HACK'N'SLASH OG KELZ0R.DK
- Hobby, legetøj og Community

Hack’n’Slash (Kelz0r.dk) er en hobby-butik i Holbæk med bræt-, figur- og kortspil, samt merchandise og legetøj!

Du finder os hvor Ahlgade drejer ned mod havnen, husnummer 10, i Holbæk.
Vores butik er stedet hvor fantasi, hygge og entusiasme finder sammen! Vi har noget for alle – om så der er interesse for brætspil, Pokémon, Magic-kort, Warhammer, eller andet!

Alle er velkomne, og vi kan vejlede til at finde netop det som passer til dig – eller som gave til nogen du holder af!
Hver uge har vi events hvor der hygges og spilles spil såsom Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh!, Warhammer, Pokémon og Dungeons & Dragons – og løbende afholder vi større arrangementer når der udkommer nye produkter!
Butikken har også en hobbyafdeling med fokus på samling og maling af miniaturefigurer – uanset om det er til krigsspil, rollespil eller bare til pynt!
Vores afdeling for bamser, udklædning og andet merchandise er også propfyldt med alt det hotte fra spil, film, japansk popkultur og meget mere!
Vi henter enormt mange spændende produkter hjem fra hele verden, så snart de udkommer – altid til lave priser!

Vi kan desuden hente endnu mere igennem vores webshop Kelz0r.dk! Webshoppen har hovedkontor på vores Hotel Krebshuset i Sorø, som er både hotel, restaurant, butik, eventcenter og meget mere – alt sammen på en klassisk landevejskro! Men når du bestiller online, kan du selvfølgelig spare fragten ved at afhente hos os i Holbæk!

TILMELD NYHEDSBREV