fbpx

Fiat i Holbæk

Vi er Holbæks nye forhandler af de charmerende biler fra støvlelandet. Efter nogle års fravær i Holbæk, er mærket dermed tilbage for fuld kraft. Fiat er teknisk velfungerende biler tilsat en stor dosis godt humør. Alle kender den skønne Fiat 500 som det seneste årti har taget danskerne med storm. Nu er charmetrolden også klar som el- bil, ligesom Fiat har et godt udvalg i større biler. Kom ind, kig, prøv – og bliv forført af en ægte italiener.

Vores værksted er selvfølgelig også autoriseret Fiat-værksted og kan i øvrigt servicere alle bilmærker. Det er vi kendt, og anerkendt, for.

 Vi har 20 års erfaring indenfor bilbranchen og har opbygget et seriøst og solidt forhold til vores samarbejdspartnere; importører, finansieringsselskaber, leverandører og grossister m.fl.

Vores forkærlighed for dejlige biler lader sig ikke fornægte, hvorfor vi altid bestræber os på at have et spændende og differentieret udvalg på lager, dette passer også godt sammen med,

Vi har mere end 20 års erfaring med at arbejde med diverse leasingprodukter, hvorfor vi godt tør kalde os eksperter indenfor dette område.

Vi opkøber oftest spændende biler med lavt kilometertal og i unik stand. Hovedsageligt hos en bred vifte af nyvognsforhandlere, i både ind- og udland.

Deltag i gavequizzen

TILMELD NYHEDSBREV

X