fbpx

Oktober, 2021

08Okt19:3019:31HOMEKlovneforestilling hos Holbæk Teater

HOME

Begivenhedsoplysninger

Home er en ordløs klovneforestilling for alle fra 5-105 år om at finde sin plads i verden.

To klovne – to virkeligheder. Den ene pusler om sit hjem, som igennem generationer har været i familiens eje. Her er han tryg, her har han hjemme – selv om han drømmer om at komme ud med sin guitar og opleve den store verden. Den anden er flygtet fra et sted i konflikt og kaos og drømmer om at finde et roligt og sikkert sted at bo.

Kan de to forliges med hinandens forskelligheder og sære skikke? Og kan de måske endda hjælpe hinandens drømme på vej?

En stor fortælling bliver med klovnens poesi – og et drys af humor og magi – til en enkel historie om næstekærlighed og respekt, som kan fortælles på tværs af alder og geografiske grænser. home

MEDVIRKENDE: Monma Mingot // David Novell INSTRUKTION: Gitta Malling PRODUCERET AF: Limfjordsteatret


TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

TEATERTAPAS

Du kan tilkøbe TeaterTapas, som I kan nyde i vores hyggelige teatercafé, inden forestillingen. Vores tapas består af forskellige små retter, baseret på lokale råvarer i sæsonen, og sammensættes af restaurant SuRis køkkenchef. TeaterTapas serveres fra kl. 17.30. OBS! Tilkøb af TeaterTapas er tilgængeligt i september.

OBS

Det skal være trygt at gå i teatret – hold dig opdateret om vores Covid-19 tiltag her

Mere

Tidspunkt

(Fredag) 19:30 - 19:31

TILMELD NYHEDSBREV

X