Café Korn står aldrig stille.

Café Korn fortsætter udviklingen med flere nye tiltag 

Med 9 cafeer og +200 ansatte er der altid gang i noget nyt – det ligger i selve ideen med cafeen, fortæller direktør i Korn, Morten Poulsen.

”Vi har løbende udviklet vores menukort, og i år er der tilføjet flere spændende ting til vores café koncept. Vi har blandt andet skabt et “Korn og Krea” univers, hvor man kan komme ned og male porcelæn som en hyggelig beskæftigelse med børn, bedsteforældre eller hvem man nu synes det kunne være hyggeligt at være sammen med.”

På madsiden sker der hele tiden nye spændende ting og det udmønter sig konkret nu.

”Vi præsenterer et nyt menukort i april måned, hvor der f.eks. er flere varianter smørrebrød, flere brunchmuligheder og andre tilpasninger, ligesom vi går i luften med et sommerkort med nogle af de mest populære sommerretter når vejret bliver bedre”, fortæller Morten og fortæller om endnu en nyskabelse, ” Derudover har vi lavet et lækkert “Fredagsfad” som er en kold anretning for 2 personer, som man kan købe som take away hver fredag.”

Mad leveret til døren 

Og apropos mad ud af huset er Café Korn blevet en del af platformen Wolt, hvor gæster kan få maden leveret til døren. “Vi har gennem de sidste par år også kunne se udviklingen i markedet, og vi vil selvfølgelig gerne give vores gæster muligheden for at få vores mad, selvom de ikke har tid eller mulighed for selv at hente det. Derfor er en del af vores menukort tilgængeligt via Wolt. Holbæk har taget super godt imod det, og vi er glade for at kunne tilfredsstille vores gæsters appetit i endnu flere situationer.”, siger Morten Poulsen.

Flere fordele til de loyale

Cafe Korn har deres egen loyalitetsapp, hvor man som gæst opnår forskellige fordele, alt efter hvor meget man har købt for. Man starter med en gratis kop kaffe, og de mest loyale gæster opnår livslang rabat på 10%. Appen hedder “Mit Korn” og kan downloades på enhver smartphone.

”Over 15.000 gæster har allerede hentet “Mit Korn” ned på deres telefon, og opnår fordele hver gang de besøger os”, slutter en tilfreds og glad direktør.