fbpx

Del med dit netværk

Cafe Svanen –
et hyggeligt spisested

På Cafe Svanen finder du dig hurtigt til rette ved et bord – inde eller ude. Vores fornemmeste opgave er nemlig at give dig og dine medgæster en dejlig oplevelse og et par timer med god mad, drikke og hyggeligt lag. Vores spisekort varierer fra frokost til aften, og flere gange om ugen har vi faste menu indslag, der trækker mange gæster – og stamgæster – til.

Vores køkken er traditionelt med et moderne twist. Klassisk dansk/fransk – og altid med udgangspunkt i friske og gode råvarer – og i portionstørrelser, så du ikke går sulten fra borde.

Hen over året byder vi desuden på Live-musik, forskellige festivaler og arrangementer.

Ud af Huset er en af vores specialer. Mange hundreder stykker smørrebrød forlader hver dag køkkenet, ligesom vi tilbyder en hel pallette af gode selskabs menuer til festen i hjemmet eller selskabslokalet.

Vi kan desuden tilbyde skræddersyede selskaber med op til 200 gæster i den nærtliggende hal ”BOXEN”, hvor lyd- og lysforhold giver mulighed for at afvikle større arrangementer/fester. Kontakt os for nærmere.

Fra ælling til en smuk svane

Café Svanens historie startede tilbage i 1912, hvor den var tilknyttet Holbæk Kasserne som et rigtigt soldaterværtshus med sand på gulvet. Den har altid heddet Café Svanen, men helt frem til 1965 var adressen Strandmøllevej 1. Dengang var der sveller i baghaven og omgivelserne en del mere rå end i dag. I 1960’erne var Svanen blandt andet kendt for sin levende papegøje. Da Holbæk Kasserne lukkede i 1980 udviklede Svanen sig til et hårdt havnearbejderværtshus og et sted, hvor man ikke uden videre begav sig ind alene som kvinde.

I 1988 købte Anette Strøh Bartholdy stedet og forvandlede det til det populære spise- og musikværtshus, som det er i dag. De to nye ejere, Mathias Damhus og Brian Klarskov, overtog cafeen den 1. september 2017.

TILMELD NYHEDSBREV