fbpx

Del med dit netværk

Bogart - En bogcafè med sjæl

Bogart Bogcafé er et hyggeligt antikvariat og koncertsted på Smedelundsgade i Holbæk, som sælger bøger, plader, tegneserier og legetøjsfigurer sammen med en god kop kaffe eller te. Bogcaféen er nyåbnet i efteråret 2020 af Mathilde Poulsen og Rikke Bianca Colburn og er en videreførelse af byens gammelkendte antikvariat, Bogart, som de to nye ejere har overtaget. De har tilføjet nye idéer og områder, og har til mål at skabe et kulturelt samlingssted i byen, som er hyggeligt og hjemligt, hvor man kan slappe af med en kop kaffe mens man læser en bog eller lytter til en plade.

Der er, foruden det første rum med skønlitteratur og faglitteratur, et rum dedikeret til børnelitteratur, et rum med tegneserier og figurer, og en vinylafdeling med nye og gamle plader. Bogart har også fokus på at arbejde sammen med andre lokale, og sælger et udvalg af lokale produkter i butikken.

Der er løbende forskellige arrangementer såsom intimkoncerter, forfatteroplæsninger, strikkecaféer og oplæsninger for børn. På sigt vil der være koncerter i gården og filmfremvisninger udendørs. Hold øje med Facebook, Instagram og den lokale presse for kalender.

Sofaen

Bogart Bogcafé laver i samarbejde med Holbæk Bog & Ide og Holbæk Læser en serie af interviews med forfattere, som hedder ” Sofaen”, og som bliver optaget i Bogart. De forskellige afsnit kan findes på Facebook og Youtube.

TILMELD NYHEDSBREV