fbpx

Del med dit netværk

Andersen Biler har en Hyundai til dig

Det kan være svært at finde lige den bil som opfylder den enkeltes behov, krav og ønsker. I dag er de fleste biler komplekse og teknisk avancerede. Samtidig skal bilerne opfylde en del miljøkrav og emmisionslovgivning, hvilket gør købet endnu mere komplekst. Hos Andersen Biler kan vi rådgive og hjælpe dig med at vælge bilen, som passer til dit kørselsbehov. Ud fra denne faglige vejledning, kan du lettere selv vælge den model som passer til dit hjerte og temperament.

Andersen Biler har i dag 12 bilforretninger med i alt 350 medarbejdere, som hver dag arbejder dedikeret med 6 forskellige bilmærker. I Holbæk finder du mærkerne Hyundai og Citroën, som kan ses og prøves fra vores showroom på Tåstrup Møllevej midt i Holbæk.

Hyundai har gennemgået en fantastisk udvikling gennem de seneste 25 år, hvor bilerne er produceret målrettet mod det europæiske marked. Hyundai er kendt for kvalitet, brugsværdi og masser af udstyr i deres forskellige modeltyper, uanset om du vil køre konventionelt med forbrændingsmotor, hybrid eller ren elektrisk. Hyundai har en bil til dig – og med garanti for mange års køreglæde. Kom ind og se udvalget, prøv en tur og bliv overbevist.

TILMELD NYHEDSBREV