fbpx

Del med dit netværk

Andersen Biler har en Citroen til dig

Det kan være svært at finde lige den bil som opfylder den enkeltes behov, krav og ønsker. I dag er de fleste biler komplekse og teknisk avancerede. Samtidig skal bilerne opfylde en del miljøkrav og emmisionslovgivning, hvilket gør købet endnu mere komplekst. Hos Andersen Biler kan vi rådgive og hjælpe dig med at vælge bilen, som passer til dit kørselsbehov. Ud fra denne faglige vejledning, kan du lettere selv vælge den model som passer til dit hjerte og temperament.

Andersen Biler har i dag 12 bilforretninger med i alt 350 medarbejdere, som hver dag arbejder dedikeret med 6 forskellige bilmærker. I Holbæk finder du mærkerne Citroen og Hyundai, som kan ses og prøves fra vores showroom på Tåstrup Møllevej midt i Holbæk.

Der findes Citroën-modeller for enhver smag, og du får rigtig meget for pengene. Derfor vinder den prisbevidste, franske bil stadig større terræn på det europæiske bilmarked og det er ikke ufortjent. Franskmændene producerer nemlig gode biler med masser af udstyr. Hos Andersen Biler har vi i alt 5 afdelinger med de charmerende franske biler, og vi glæder os til at se dig i Holbæk til en prøvekørsel.

Citroën tilbyder biler for enhver; små biler, familiebiler, SUV. Flere af modellerne fås også som miljørigtige hybrid-udgaver.

TILMELD NYHEDSBREV