fbpx

Del med dit netværk

Vestsjællands Almene Boligselskab

VAB vil være boligselskabet, hvor mennesker er glade for at bo. Rummelighed, nærhed og bæredygtighed er de pejlemærker vi i fællesskab arbejder efter.

Vi er en almen boligorganisation og vores kerneydelse er at leje boliger ud. Vi ønsker at give vores lejere størst mulig indflydelse på egen bolig, og når man lejer bolig hos os, behøver du ikke at bekymre dig om uforudsete udgifter, som f.eks. hvis vandhanen eller fyret går i stykker. Det er dig og din bolig det handler om.

For at komme i betragtning til en bolig hos os, skal du skrive dig op på vores venteliste. Se mere på vores hjemmeside link: www.vab.dk/Selvbetjening/skriv-mig-op

VAB ønsker

  • at være et attraktivt og eftertragtet boligselskab
  • at opretholde en god og sund eksisterende boligmasse i trygge rammer
  • at sikre beboerne størst mulig indflydelse på egen bolig og afdelingens drift, blandt andet ved hjælp af en fortsat udvikling af beboerdemokratiet.

Plads til alle

VAB har over 5000 boliger fordelt over det meste af Midt- og Vestsjælland. Det er gode velfungerende boliger i mange udgaver. VAB har familieboliger, seniorbofællesskaber, ungdomsboliger og ældreboliger. Nogle af boligerne er 1 eller 1½ plans huse, rækkehuse eller dobbelthuse, som ligger i hyggelige miljøer og for manges vedkommende tæt på naturen. Andre ligger placeret bynært eller centralt i Nordvestsjællands større byer, så som Holbæk, Asnæs og Kalundborg.

VAB tilbyder attraktive boliger

TILMELD NYHEDSBREV